Het IKC Team

Pascale Spieringhs
Algemeen directeur Nummereen Consultancy, Nummereen Kinderopvang en Nummereen Shared Services

Pascale onderschrijft de visie dat integraal werken bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Als professionals het kindbelang op de eerste plaats zetten is er veel meer mogelijk om kinderen in hun ontwikkeling te faciliteren. Onderwijs, opvang, zorg en welzijn vragen om een transitie. Daar wil zij haar kennis en kunde voor inzetten. Enerzijds vanuit inhoud en anderzijds vanuit ondernemerschap.

Sabine Jansen-van Zelm
Programmamanager en moderator IKC Academy

Sabine is als programmamanager inhoudelijk verantwoordelijk voor de opleiding Operationeel leidinggeven binnen een IKC. Voor deze opleiding, die we aanbieden in een gecombineerde vorm van social learning en fysieke bijeenkomsten (blended learning) vervult zij tevens de rol van moderator op het bijbehorende digitale platform.

Veronique Lommers
Directeur Nummereen Kinderopvang en docent bij IKC Academy

Veronique heeft jarenlang gewerkt als directeur van een grote brede school met drie locaties. Inmiddels is zij directeur van Nummereen Kinderopvang. Haar expertise en unieke kracht zit dan ook onder meer in het samenbrengen van de werelden van onderwijs en opvang. Realiseren van integrale samenwerking tussen kinderopvang, school en zorginstanties staat bij Veronique hoog in het vaandel.