Webinar:  7 do’s en don’ts op weg naar een integraal kindcentrum

Op donderdag 17 januari organiseren we om 19.00 uur een webinar met als onderwerp ‘7 do’s en don’ts op weg naar een integraal kindcentrum’.  Jos van Zutphen (directeur en ontwerper van speelleercentrum De Wijde Wereld) en Veronique Lommers (directeur Nummereen Kinderopvang en docent bij IKC Academy) nemen u mee in de reis naar een IKC.  Wat moet u absoluut wel doen bij het organiseren ervan en wat juist niet? U krijgt er tijdens dit webinar een indruk van.

Voor wie
Het webinar is geschikt voor professionals in basisonderwijs en kinderopvang die graag laagdrempelig willen kennismaken met het organiseren van en werken in een integraal kindcentrum.

Praktisch
U kunt het webinar vanaf elke locatie volgen. Het enige wat u nodig heeft om deel te kunnen nemen is een pc, laptop of tablet, een stabiele internetverbinding, Flash player en eventueel een koptelefoon. Het is een efficiënte en eenvoudige manier om meer kennis te vergaren over een integraal kindcentrum!

Aanmelden
Deelnemen? Meld u aan via onderstaand formulier. Let op: het aantal deelnemers is beperkt, vol = vol.
Deelname aan het webinar is gratis en vrijblijvend. Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u toegang heeft tot het webinar.

Aanmelden

Wanneer u zich aanmeldt voor het webinar stemt u in met gebruik van uw gegevens door IKC Academy. IKC Academy gaat hier vertrouwelijk mee om en deelt deze niet met derden. Ze worden enkel gebruikt om u te informeren over het verdere aanbod van IKC Academy. U leest hierover meer in ons privacystatement.